Thursday, July 26, 2012

My 17th months boys..

Dah 17bulan umur si kembar..baru 17bln tp dah bnyk sgt attitude dan talent baru dorg develop.. Seriously bertambah penat melayan kerenah dorg tp mmg berbaloi2 la kan tgk dorg membesar.

Perangai baru dorg skang adelah kalau keluar mane2 dah tak nak duduk dlm car seat.. Nak berdiri je kt seat belakang. Dalan stroller pun tanak..tapi sebelum ni tanak dok dlm stroller pon still nak bdiri dalam troli shopping tu kan. Tapi sekarang no more..nak jalan sendiri and the best part is nk tolak troli besar tu sendiri..bajet kuat la tu..

So skang kalu kuar shopping xbanyak sgt la barang boleh beli since kena waspada dengan pergerakan dorg..kejap nak masuk kedai ni..kejap nak duduk kat kerusi tu..sorg ke kiri..sorg ke kanan..haru la kalau nk mengejar kan.. Risau jugak kalau ada org berniat jahat..tarik n ambik anak2 aku tima terleka ke..nauzubillah..

Semoga kombar lebih behave..takpe la kalau dorg nk explore dunia dorg..asalkan Allah sentiasa melindungi dorg..aminnn...


Post a Comment