Tuesday, April 9, 2013

Twins are 2! + 2nd pregnancy

Assalamua'laikum..

lamenye la x update blog ni..ni terasa rindu plak..kombar pon dah 25 bln..2yo plus..mcm xpercaya dah besar pnjg..dah bnyk ckp..pot pet je keje..tp still manja as always..

kembar tu garang skit..sebelum ni Aisy paling ketara nampak tegas..selalu marah adik..adik nangis je bila kena marah..sekarang adik dah pndai melawan plak..tu yang hari2  mesti main2 tu disulami dengan gaduh..haih..kdg2 ummi mampu tgk sambil menopang dagu je..malas nak marah2 ..bila dah sukar dikawal,baru la ummi bertindak sebagai pendamai..hehe..

One more thing, ummi pregnant sekarang.. week 23 .. well, xplan pon nak menambah anak sebelum ni tp semua kuasa Allah.. mula2 dpt tau pregnant, mixed feeling jugak.. dengan kombar yg masih dlm umur yg muda with few ragams tu kan.. plus financial pon tak berapa stabil.. mmg terasa tekanan tu.. tp istighfar je la and terima dengan redha.. ini rezeki dari Allah..alhamdulillah..sesunguhnya Allah lebih tau ape terbaik utk ummi.. buat masa sekarang, enjoy the moment la.. awal pregnancy aritu same la mcm pregnant si kembar..asyik la muntah je tp x lama sgt la..

apa pun harap yang terbaik je la for me, my twins n baby.. Aminnn..
Post a Comment